رييس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان از تدوين دانش فني توليد پودر تانديش بازي پس از دو سال فعاليت تحقيقاتي توسط شركت فولاد گستر نقش جهان خبر داد.
به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، دكتر مهدي كشميري با اعلام اين خبر اظهار كرد: از اين پودر در ريخته گري مداوم فولاد استفاده ميشود و ثاثير قابل توجهي بر كاهش ناخالصيهاي مذاب و توليد فولاد تميز و كيفي دارد.
وي با اشاره به اينكه پودر تانديش تا سال 1381، وارداتي بوده است، افزود: فولاد نقش جهان در اولين مناقصه داخلي كه از طرف شركت فولاد مباركه برگزار شد شركت كرد و تاكنون موفق به تامين اين محصول براي شركتهاي فولاد مباركه، فولاد هرمزگان و واحد سبا شده است.
همچنين مديرعامل شركت دانش بنيان فولاد گستر نقش جهان در ادامه يادآور شد: اين شركت دانش بنيان سرباره مصنوعي توليد شده (جايگزين كلسيم آلومينات) به روش بازيابي سرباره كوره پاتيلي را نيز در سال 1386با موفقيت آزمايش كرده و به عنوان دومين محصول مبتني بر نتايج طرحهاي پژوهشي خود، موفق شده است بيش از 12 هزار تن از اين محصول را توليد و عرضه نمايد.
دكتر حسين ادريس با بيان اينكه پودر عايق تانديش در مجتمع فولاد مباركه و واحد سبا به عنوان جايگزين سبوس برشته برنج با موفقيت آزمايش شد، اضافه كرد: شركت فولاد گستر نقش جهان در تلاش جهت دستيابي به دانش فني توليد پودر قالب براي تمامي شركت هاي ريخته گري مداوم در كشور مي باشد كه اين دانش فني تنها در اختيار چند شركت بزرگ جهان است.
وي در ادامه با اشاره به اينكه پودرهاي تانديش به دو گروه اسيدي و بازي تقسيم مي شوند، گفت: پودرهاي اسيدي كه فقط عايق حرارتي هستند كمتر استفاده مي شوند و توليد كنندگان محصولات تميز و كيفي از پودر تانديش بازي استفاده مي كنند همچنين استفاده از پودرهاي تانديش بازي براي توليد فولاد تميز يك ضرورت است.
عضو هيئت علمي دانشگاه صنعتي اصفهان ادامه داد: PA 103S Tunslag پودري بازي است كه از نظر متالوژيكي فعال مي باشد و افزودن آن بر روي سطح مذاب در تانديش باعث تميزي محصول فولادي مي شود.
به گفته مديرعامل شركت دانش بنيان فولاد نقش جهان؛ عايق حرارتي بودن در سطح مذاب، توانايي جذب ناخالصي هايي كه شناور و به سطح مذاب مي رسند، افزايش تميزي فولاد به ويژه در زمان هاي شروع ريختگري و تعويض پاتيل و پخش شدن به طور يكنواخت در سطح مذاب تانديش، از جمله مزيتهاي اين پودر است.
ادريس افزود: قيمت اين محصول حدود 50 درصد كمتر از ماده مشابه خارجي است.
گفتني است؛ شركت فولاد گستر نقش جهان در سال 1380 در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان مستقر شده و در مدت فعاليت خود بيش از 30 پروژه تحقيقاتي كاربردي با صنايع بزرگ فولاد كشور نظير شركت فولاد مباركه، شركت ذوب آهن، شركت فولاد آلياژي ايران و گروه ملي فولاد ايران انجام داده است كه برخي از آنها به عنوان پروژه هاي برتر انتخاب شده است.
تعداد بازدید : ۴۷۳ تاریخ: 1393/09/25
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان میزبان صنایع بزرگ و فعالان صنعت نفت
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران که از 18 تا 21 اردیبهشت ماه در م…امضای قرارداد ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
شهرداری اصفهان با هدف گسترش همکاریهای مشترک و تامین نیازهای فناورانه خود با شهرک علمی و تحقیقاتی ا…